_DZ56062
Zeester-Meerval
De zwem- en waterpolovereniging in de regio Uden
_DZ56082
Zeester-Meerval
De zwem- en waterpolovereniging van de regio Uden
previous arrow
next arrow

De technische commissies

 

Onder het Dagelijks Bestuur vallen de Technische Commissies (TC). Hiervan hebben we er drie: de TC wedstrijdzwemmen, de TC waterpolo en de TC superspetters. Zij hebben elk een eigen voorzitter, secretaris, penningmeester en een paar algemene leden. Zij regelen zaken die voor elke sport specifiek zijn. Zoals bijvoorbeeld indelingen van trainingen en trainers en het inschrijven voor wedstrijden. TC-leden worden niet gekozen, iedereen kan zich hiervoor aanmelden.

Ook kunnen onder TC’s weer kleinere commissies vallen die dingen voor de TC regelen, zoals een activiteitencommissie. Ook voor zulke commissies kan iedereen zich aanmelden.

 

Coördinatoren

 

Twee afdelingen, ZM123 (onze jeugdopleiding) en het recreatief zwemmen, hebben geen eigen TC. Deze afdelingen vallen onder de verantwoordelijkheid van het Dagelijks Bestuur. Wel hebben zij elk een coördinator die bijvoorbeeld planningen maakt en contact met de leden onderhoudt.

De voorzitters van de TC’s en de coördinatoren hebben geregeld vergadering met het bestuur. Hier kunnen ze dan hun leden vertegenwoordigen en vragen stellen aan elkaar en aan het bestuur.

 

Stafafdelingen

 

Ten slotte hebben we nog wat kleinere afdelingen die het bestuur ondersteunen, zoals de financiële administratie en de ledenadministratie.

Hello.