_DZ56134
Waterpolo
_DZ56125
Waterpolo
_DZ56120
Waterpolo
_DZ56104
Waterpolo
previous arrow
next arrow

Is waterpolo iets voor u?

Zin om lekker in teamverband met waterpolo aan de slag te gaan? Een stoere sport waar al velen enorm veel gezelligheid, conditie en veel leuke contacten aan over hebben gehouden. Zou jij dat ook willen ervaren? Dan ben je bij de waterpoloafdeling van Zeester-Meerval aan het juiste adres. Je leert hier de waterpolotechnieken, tactieken en het werken in teamverband. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan verschillende technieken van zwemslagen en aan de conditie. En dat alles in een open en gezellige sfeer!

Meer dan alleen trainen

Naast dat Zeester-Meerval trainingsprogramma’s aanbiedt waar gewerkt wordt aan techniek, conditie en snelheid, kan na verloop van tijd ook deelgenomen worden aan wedstrijden in competitie verband. Voor de startende waterpoloër worden er met regelmaat mini toernooitjes en/of oefen wedstijden georganiseerd in de regio samen met andere verenigingen.

Trainen op ambitie, niveau en leeftijd

Voor elk niveau, ambitie en leeftijd bieden we een programma aan, waarbij een groep enthousiaste trainers, begeleiders en coaches voor je klaar staan.

Kwaliteit staat centraal

Zeester-Meerval werkt met het Meerjaren Opleidingsplan Waterpolo van de Koninklijke Nederlandse Zwembond, aangepast aan de mogelijkheden die ons eigen Zeesterbad biedt. Dit plan is door de technische staf van Zeester-Meerval verder ontwikkeld, om zich te onderscheiden van andere verenigingen in de regio. Met dit plan kunnen we waterpoloërs vanaf 6 jaar een meerjarenprogramma aanbieden, waarin ze zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, maar vooral plezier beleven.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan bent je van harte welkom om deel te nemen aan 4 proeftrainingen. Deze proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie over het waterpolo, kunt je terecht op de website of door een mailtje te sturen naar: waterpolo@zeestermeerval.nl

Hello.