_DZ56084
Wedstrijdzwemmen
_DZ56158
Wedstrijdzwemmen
_DZ56152
Wedstrijdzwemmen
previous arrow
next arrow

Is wedstrijdzwemmen iets voor u?
Bent u op zoek naar meer uitdaging dan alleen het zwemmen van baantjes of wilt u net zo zwemmen als op televisie, dan bent u bij de wedstrijdzwemafdeling van Zeester-Meerval aan het juiste adres. U leert hier de verschillende technieken van alle zwemslagen, er wordt gewerkt aan de conditie en u leert om snel te zwemmen. En dat allemaal waarbij plezier en kwaliteit centraal staan.

Wedstrijdzwemmen is niet alleen trainen!
Naast dat Zeester-Meerval trainingsprogramma’s aanbiedt waar gewerkt wordt aan techniek, conditie en snelheid, bieden we ook een uitgebreid wedstrijdprogramma aan. Een programma aangepast op uw niveau en ambities. Deze wedstrijden vinden veelal in de regio Oost-Brabant plaats, met af en toe een uitstapje naar een kampioenschap ergens in Nederland of het buitenland.

Trainen op ambitie, niveau en leeftijd
Voor elk niveau, ambitie en leeftijd kunnen we u een programma aanbieden, waarbij een groep enthousiaste trainers voor u klaar staat. Van het trainen ten behoeve van het onderhouden van de basisconditie tot het trainen naar de Olympische Spelen, alles is mogelijk. U kunt vooraf aangeven wat uw ambities zijn en de trainers zullen samen met u een plan opstellen om deze waar te gaan maken.
Naast de verschillende reguliere trainingsgroepen, hebben we ook een master groep binnen het wedstrijdzwemmen. Dit is een groep voor zwemmers van 20+ die het leuk vinden om te trainen, af en toe een wedstrijd te zwemmen of voor zwemmers die toewerken naar triatlons of open water wedstrijden.

Kwaliteit staat centraal
Zeester-Meerval werkt met het Meerjaren Opleidingsplan Zwemmen / Sportmodel van de Koninklijke Nederlandse Zwembond, aangepast aan de mogelijkheden die het Zeesterbad biedt. Dit plan is door de technische staf van Zeester-Meerval verder ontwikkeld, om zich te onderscheiden van andere verenigingen in de regio. Met dit plan kunnen we zwemmers vanaf 6 jaar een meerjarenprogramma aanbieden, waarin ze zich ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, maar vooral plezier aan het zwemmen beleven. Verder werken we met de nieuwste technologieën, zoals onderwatercamera’s en speciale startblokken, om u optimaal de zwemervaring te laten beleven.

Kortom…
Mocht u geïnteresseerd zijn, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan 2 proeftrainingen. Deze proeftrainingen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie over het wedstrijdzwemmen, kunt u terecht op de website of door een mailtje te sturen naar: wedstrijdzwemmen@zeestermeerval.nl

We hopen u snel te mogen begroeten!

Hello.