_DZ56084
Wedstrijdzwemmen
_DZ56158
Wedstrijdzwemmen
_DZ56152
Wedstrijdzwemmen
previous arrow
next arrow
AFSPRAKEN BIJ WEDSTRIJDEN

Niet afmelden is automatische inschrijving: Zwemmers hebben aan de hand van een enquête aan kunnen geven aan welke wedstrijdcircuits ze mee willen doen. Hierop worden zwemmers dus automatisch ingeschreven. Wanneer je onverhoopt toch niet kunt deelnemen, wordt er verzocht om tijdig af te melden. Indien je niet tijdig afmeldt, word je toch ingeschreven en kan je, indien je niet op komt dagen, een (financiële) boete vanuit KNZB verwachten.

Op tijd aanwezig: Zwemmers zijn 15 minuten voor aanvang van het inzwemmen aanwezig. Indien je later bent, laat je dit tijdig weten.

Tijdens wedstrijd draag je clubtenue: Wanneer je niet in bezit hiervan bent, laat je dit tijdig weten aan zowel hoofdtrainer als technische commissie.

Samen uit, samen thuis: Zwemmers blijven tot het einde van de wedstrijd. Ook degene die als laatste in het programma starten willen gesteund worden.

Tijdens wedstrijd bij team blijven: Tijdens de wedstrijd blijf je bij de groep. Alleen in pauze is het toegestaan om naar ouders/familie te gaan.

Een uitgebreide toelichting kun je hier nalezen. Ben op de hoogte van de inhoud!  Afspraken aanmelden en afmelden zwemwedstrijden

We hopen u snel te mogen begroeten!

Hello.